• Home
  • ČP U18 Hranice + ČP U15 Ostrava

ČP U18 Hranice + ČP U15 Ostrava

21. 3. 2022

V sobotu měli svá klání v rámci ČP kadeti v Hranicích, kde nás zastoupila jedna závodnice v doprovodu jedenácti závodníků. Novinkou v našem listu startujících byl Vjačeslav Khamo (81kg), který po příchodu Kyjeva do Prahy zaparkoval v naší stáji. Jeho bratr je známější, je medailistou z MS a ME v těžké váze. Jinak věříme, že Sláva není posledním Ukrajincem, který obohatí naše dojo na Folimance.

v Ostravě proběhl turnaj v cuku letu, protože jak U13, tak U15 se řezali v oddělených dnech na šesti žíněnkách, takže vše šlo bleskem. Pro placky v U15 vyrazila opět jedna závodnice, kluků bylo pět. V prostorné ostravské hale se neztratili, z šesti má medaili pět znich.

Turnaje proběhly v pohodě podle všech regulí a v poslední době s obvýklými údivy nad některými hodnoceními technik, kdy se na straně jedné divili závodníci a trenéři, na straně druhé rozhodčí, ale řekl bych, že obě strany jsou v tom dost nevinně. Jak na výklad některých pravidel netušíme mnohdy všichni. Na seminářích tak, na turnajích v něčem jinak. Prasátko by se v tom pohrabalo. Ale nakonec se vždy nějak rozhodlo a k soudu nic nešlo:-).

 

U18:

ŠIMŮNKOVÁ  Adéla   1. místo

JALILOV  Marat   1. místo

KRYL  Jan   3. místo

DĚDEK  Dominik  3. místo

RESUTÍK  Adam   3. místo

LUXEMBURK  Daniel   5. místo

KHAMO Vjačeslav   7. místo

 

U15:

FICTUM  Martin  1. místo

ŠAFRÁNKOVÁ  Nikola   2. místo

KRAINA Bruno   2. místo

BERKA  Šimon   3. místo

CHLÁDEK  David   3. místo

 

Zapsal: Čermoš