• Home
  • Junioři po EO v Praze pokračovali soustředěním v Nymburku

Junioři po EO v Praze pokračovali soustředěním v Nymburku

24. 7. 2021

Co následuje vždy po evropském poháru v Praze na Podvinném mlýně? No přece OTC Nymburk. Tradice již dlouho zavedená… a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Od pondělí 19.7. do čtvrtka 22.7. bylo o dřinu postaráno. Velmi početné výpravy sousedních států, ale i např. Kazachstánu a dalších poskytly kvalitní sparing po celou dobu kempu.

Ranní kondice pod vedením reprezentačního trenéra juniorů Václava Sedmidubského se odehrávala na přilehlém fotbalovém hřišti, případně tartanové atletické dráze. Ve čtvrtek ji vyrušilo losování OH: ,,Klamoš má Kochmanna!!, Krpoš ve čtvrtfinále Grola!!…“, zaznívalo z hloučku nadějných mládežníků. Poté následoval poslední trénink a jelo se domů.

Naštěstí, nikdo z USK PRAHA JUDO nehlásil zranění, což ne všichni z ostatních oddílů mohou říci. Nějaké svalové zranění se na kempu občas vyskytlo, rakouská závodnice se ,,svezla“ místní sanitou do nemocnice při pádu na krk – vše ale nakonec dobře dopadlo.

A proto celé soustředění můžeme hodnotit jako úspěšně skončené. A již brzy se junioři opět sejdou – tentokrát v Hranicích na Moravě – zhruba za 14 dní.

Zapsal: Erik