• Home
  • VT U15 v Teplicích opět prověřil stav po lockdownu.

VT U15 v Teplicích opět prověřil stav po lockdownu.

22. 7. 2021

K první prověrce došlo na začátku prázdnin v Hranicích na Moravě, teplický kemp v ukázce stavu našeho žákovského juda byl pokračováním. Nikdo nemůže říct, že situace je kdovíjak špatná, ale že je co dostávat zpět do formy je také pravda. Nicméně, nasazení drtivé většiny bylo plné a po této stránce pro trenérské výtky moc prostoru nebylo.

Ani motorické testy nebyly propadákem, sice lehce průměrné známky stouply, ale v některých disciplínách testovací baterie naopak bylo u jednotlivců razantní zlepšení. Králem cooperova běhu na 12 min. se letos stal náš Vašek Koudelka s výkonem 3.230 metrů, jen o sto metrů méně rovněž náš Kuba Tomšů, 3.130 metrů, z cca 80 testovaných kluků pokořilo hranici 3.000 šest borců. kdo běžel kdy cooper, ví o čem to je a zatleská.

Kemp byl bohatý nejen na poprání, ale i na výuku techniky, v podání zejména Lucky Chytré a Fandy Šmehlíka. Kdo chtěl, měl z čeho vybírat a čím se inspirovat. Na randori bylo obsazeno dobře, platí to samé, co o technice. V kvalitním technickém zázemí teplické Panoramy, tentokrát rozšířeném o tatami i v sousední hale proběhlo vše tak, jak mělo.

Dalším místem centrálního srazu jsou tradičně Hranice na Moravě, kde v hale Naparia žáky po týdnu vystřídají dorostenci.

Zapsal: Čermoš