• Home
  • Krpoš napotřetí v Šamorínu, mládež zamakala v Teplicích

Krpoš napotřetí v Šamorínu, mládež zamakala v Teplicích

1. 7. 2021

V uplynulých dnech proběhla další část přípravy. Jako vhodné místo ke dřině, před blížícími se OH v Tokyu, si vybral Lukáš Krpálek již známé luxusní sportovní centrum v Šamoríně na Slovensku. Společnost mu tentokrát dělal jen olympijský ,,parťák“ David Klammert s šéftrenérem Petrem Lacinou a fyzioterapeutkou Dádou Sedmidubskou. Sparing opět kvalitní, našel se prostor i pro regeneraci ve špičkově zařízeném wellness a týden dřiny tak opět můžeme nazvat jako velmi přínosný.

To mládež zůstala v tuzemské kotlině. V Teplicích už se cítíme skoro jako doma, dojezdová vzdálenost je cca do hodiny, takže pro část dorostenců z USK PRAHA JUDO nebylo problém zúčastnit se tréninkového kempu, který byl primárně určen juniorské kategorii, alespoň v rámci odpoledních tréninků. Nejlepší čeští ,,náctiletí“ se sešli v Teplicích minulý pátek v počtu cca 60 borkyň a borců, které doplňovali právě zmínění dorostenci napříč celou ČR. Početná skupinka dorazila i z našeho oddílu. Menší podvrtnutí kotníku si přivodil Mikuláš Meško, ale doufejme, že se nejedná o nic vážného.

V Teplicích jsme zvyklí na kvalitu – jak sparingovou, tak v oblasti zázemí. A to se potvrdilo i tentokrát. Navíc, velmi příjemná změna nastala i ve stravování. Nově zavedený samoobslužný bufet se salátovým barem a moučníky byl vítaným benefitem.

Vedro na ranní kondici bylo dotěrné, to je pravda. Přesto však kemp v Teplicích i protentokrát nabídl vše, co jsme potřebovali před blížícími se turnaji – např. EO Teplice pro dorostence, Koroška Open ve Slovinsku pro juniory/seniory či EO Coimbra pro reprezentační výběr U21. O tom ale už za pár dní v dalších příspěvcích.

Zapsal: Erik