• Home
  • Junioři a dorostenci USK PRAHA JUDO v Teplicích na soustředění reprezentace

Junioři a dorostenci USK PRAHA JUDO v Teplicích na soustředění reprezentace

15. 5. 2021

V jednom z dnes již tradičních míst přípravy českého juda, kterým je už dlouho hotel Panorama v Teplicích, se během tohoto týdne který zítřkem končí připravovali vybraní dorostenci a junioři na turnaje, které byly i přes situaci která momentálně panuje avizovány jako akce, které se usuteční. Měly by mezi ně patřit Cadet European Judo Cup v Poreči, ten samý turnaj v Teplicích, junioři by měli soutěžit v Sarajevu a v Portugalsku ve městě Coimbra. Věříme tomu, že turnaje proběhnou a že budou pro Česko úspěšné.

Pod dohledem trenérů Václava Sedmidubského a Jinřicha Turka se z USK PRAHA JUDO připravovali společně Anna M. Polnická, Sára Zitová, Michal Pfaf, Lukáš Pečenka, Saša Sojka, Dominik Dědek, Jan Kryl a Jakub Pohořalý.

Není to první kemp v řadě za poslední dobu a příprava v poměru k soutěžím posledním rokem značně vede. Trénovat tolik moc „do kapsy“ bez tak potřebného ventilu, kterým jsou bezesporu soutěže je pro výkonnostní a vrcholové sportovce hodně náročné. Být po celou dobu vlastně ve střehu, kdy a jestli to začne. Uspořádat si tréninkový rok do cyklů je prakticky nemožné. Proto je teď každé vítězví i v jednotlivých zápasech daleko těžší a cennější, než bylo kdykoliv předtím.

Věřme, že to vyjde!

Zapsal: Čermoš