• Home
  • Soustředění reprezentačních družstev v Šamoríně

Soustředění reprezentačních družstev v Šamoríně

16. 3. 2021

Pro některé borce po dlouhé době nádech jinde, než ve vlastní hale a mnohde ani to ne. Slovenský Šamorín, respektive tamní sportovní komplex X-BIONIC SPHERE je nyní místem konání kempů od dorostu, přes juniory až po dospělé kategorie. Za dorost a v první fázi za juniory se z USK PRAHA JUDO zúčastnili Jan Kryl a Anna Marie Polnická. I kdyby nic jiného, tak možnost vyjet jinam a poprat se s širším sparingem, než jen na omezeném tréninku, je k nezaplacení.

Příprava je nyní strašně složitá, možná nejvíce v historii. Protože uspořádat ji tak, aby měla směr a načasování je vzhledem k současnému chaotickému stavu opravdu alchymie. Nejsou dané žádné termíny soutěží a tréninkový kalendář a jeho náplň se staví především na nich. Takže trénujem stylem: „Stále ve střehu,“ a to už vlastně rok.

Ale kemp byl užitečný a po všech stránkách příjemný na každý pád a je potřeba navazovat. Rozumně, ale přece. Všem našim borcům a borkyním z USK PRAHA JUDO, ať už jim kemp skončil, nebo někteří zahajují, díky za úsilí a dobrou reprezentaci klubu!

Zapsal: Čermoš