• Home
  • Těžší sezóna nemusí nutně znamenat, že Vánoce nejsou

Těžší sezóna nemusí nutně znamenat, že Vánoce nejsou

21. 12. 2020

Bylo to letos nesnadné, ale ne ztracené. Přes veškeré potíže a omezení jsme odtrénovali hodně, ať doma – doma, tak doma – Na Folimance i na několika soustředěních. V těch co do malého počtu povolených turnajích od toho v dánském Vejle, Poháru nadějí v Olomouci, Českých pohárů v Ostravě a Brně, přes Hranice na Moravě, žákovské přebory…, tam všude jsme jako klub uspěli na výbornou. Nejmladší a mladí zůstávají svému sportu věrní a ani nepolevují, ani neodchází. V Praze se podařilo uspořádat po mnoha letech Mistrovství Evropy, které i přes zákaz účasti diváků a dalšími s tím souvisejícími omezeními nebylo ztrátové, to je také velký a pro naše kluby důležitý úspěch.

Zvládli jsme to a zvládneme to znovu, i kdyby to mělo trvat jakkoliv dlouho. Dělat judo znamená i žít judo. Jedněmi ze součástí jsou v něm i pokora, vytrvalost, trpělivost. A ty my máme. Nebudeme mluvit za ostatní ( i když věříme ve stejný postoj ), ale my v USK PRAHA JUDO se na závodní tatami vrátíme v plném počtu a budeme se prát co to dá o medaile.

Všem členům našeho klubu, všem kolegům z ostatních klubů, rodičům a přátelům juda přejeme krásné, spokojené a šťastné Vánoce a do roku 2021 zdraví, klid, pohodu a také úspěchy. Pokud Vás není letos u stolu více (a jako že některých je:-) ), ať vás není určitě méně. Nepohoda venku nemusí být nepohodou doma a zkusme aspoň na pár dní zapomenout na věci, které nás teď tolik omezovaly.

Pěkné svátky a po nich na shledanou doma, Na Folimace!

Trenéři a vedení USK PRAHA JUDO

 

Foto v úvodu: istock