• Home
  • Kempy od žáků po dospělé v plném proudu

Kempy od žáků po dospělé v plném proudu

30. 6. 2020

Po delší době proběhl VT RvŽ , tentokrát v Liberci. Žákovský výběr se mohl po karanténní přestávce popasovat mezi sebou jinde, než pouze ve vlastním klubu a jen mezi sebou. Užitečná konfrontace, která je vždycky z těch v přípravě na místě nejvíce oceňovaném. V českém výběru byli zastoupeni i borci z USK PRAHA JUDO a využili ji naplno.

V Teplicích probíhá velký kemp reprezentace a výběru mužů a žen, ale i dorostenců a dorostenek. Solidní účast a kvalitní tréninková náplň dávají na celkovou dobu v trvání 14 dní možnost dát přípravě naprosto všechno. Opět je tady neocenitelná možnost sparingu, v kvalitním prostředí, kde je vše pod jednou střechou. Početnou skupinu z USK, která je na kempu usídlena na stálo doplňovali i někteří dojíždějící z Prahy na odpolední randori.

Asi dvacetičlenná výprava žáků a dorostenců taky zamíří od 1. července na kemp do Harrachova, kde svými cyklistickými a jinými sportovními dovednostmi bude pokořovat krkonošské vrchy a to jako vždy v celkem objemných náložích. Prázdniny budou kempy nabité, včetně těch RvŽ a tak by v září mělo být z čeho na soutěžních tatami „utrácet.“

 

RvŽ Liberec

VT Teplice