• Home
  • První kolo dorostenecké ligy vyšlo, na závěry je ale času dost. Žáci v Plzni na výbornou.

První kolo dorostenecké ligy vyšlo, na závěry je ale času dost. Žáci v Plzni na výbornou.

23. 2. 2020

Chválit den před večerem je vždy velká neznámá a předjímat konec je jen pro velké odborníky a možná ještě tak věštce. Takže sobotní úspěch dorosteneckého družstva v barvách USK PRAHA JUDO budeme brát jako dobrý důvod k malé oslavě jednoho dne, který vyšel. To by nemělo signalizovat malé sebevědomí, ale určitou pokoru a realistické uvažování ano. Ani zapírat touhu po hattricku nemá smysl. Uděláme poctivě vše, co půjde.

Dominik Dědek, Matyáš Sasín, Martin Pancner, Jan Kryl, Ondřej Kuncl, Daniel Borecký, David Pobuda, Vojtěch Procházka, Jakub Pospíšil, Tobiáš Jelínek, Miroslav Jindra, Jakub Zvěřina, Josef Mouca, A. Širvanov, to byli v sobotních kláních borci, kteří jako celek vybojovali náš bezchybný postup dále.

Jménem všech trenérů a vedení klubu děkujeme všem borcům za opravdu krásný výkon a pomůžeme v přípravě na další ligové kolo jak se dá. Nicméně, výsledek letošní ligy je prostě v rukou závodníků za naše barvy.

Žáci se vydali dobýt svoje medaile do města oblíbeného nápoje, do Plzně. Na soutěži si vyprali Václav Koudelka a Marek Jákl 1. místa, z finále odešel s vybojovaným stříbrem Šimon Berka.  Je vidět, že je na jakých základech stavět a že i v dalších letech  se zřejmě bude mít kdo o naši účast v DL postarat. Blahopřejeme a držíme palce do Českého poháru příští týden v Ostravě.

Zapsal a foto: Čermoš, T. Jákl