• Home
  • Máme nové krajské přeborníky a medailisty v U13

Máme nové krajské přeborníky a medailisty v U13

7. 3. 2019

První kolo Krajského přeboru Prahy , kategorie U13, přinesl vynikající výsledky našich žákovských borců. A to nejen v podobě přebornických titulů a dalších umístění, ale zejména v podaných výkonech a nasazeních. Musíme konstatovat, že příprava v podobě pravidelných tréninků, kvalitních a opravdu vydatných soustředění na běžkách, na kole, posilování se zátěží vlastním tělem, technika, vydatná randori, ale i četná účast na tuzemských i mezinárodních turnajích a kempech se nastřádaly jako úspory v bance a teď je co vybírat a čím platit. Všichni, prakticky bez výjimky, se prali opravdu skvěle a kromě toho, že bylo mnohdy skutečně na co koukat (po technické stránce), tak rvavost a bojovnost měly včera svůj den D.

Vyzdvihli bychom tentokrát, přestože si to zaslouží všichni, opravdu po zásluze:

„Davida Chládka, který se probojoval úžasným nasazením všech svých sil až do finále s naším Kubou Tomšů. Jonáše Bezpalce, ten získal bronz a jeho cesta za ním byla opravdu bojovná. Oba se prostě rvali a nekoukali vlevo, ani vpravo a šli si za svým. Sice bez medaile, ale krásnými technikami se předvedl Šimon Berka. Proto jim jako elévům v závodní skupině za tyto jejich výkony patří dnešní čestné místo. Za ostřílené závodníky technicky pěkně performoval Matěj Šipan.“

V neděli se sejeme na Folimance při příležitosti tréninkového srazu U13 a rozdáme si to i s těmi, s nimiž jsme se při přeboru nepotkali a oni samozřejmě s námi.  Vzájemný prospěch, to je stará dobrá myšlenka zakladatele našeho sportu, pana prof. Kana. Budeme se jí držet. Starší kolegové z U15 mají dost práce před sebou během nadcházejícího víkendu na tréninkovém srazu RvŽ v Teplicích. Takže v tom nebudete, vy mladší, sami.

Výsledky:

KOUDELKA, Václav    -38kg   1.místo, Přeborník hl.m. Prahy

BEZPALEC, Jonáš       -38kg   3.místo

TOMŠŮ, Jakub          -34kg    1.místo, Přeborník hl.m. Prahy

CHLÁDEK, David       -34kg    2.místo

LUXEMBURK, Daniel  -42kg 1.místo, Přeborník hl.m. Prahy

STEČÍNSKÝ, Viktor      -42kg  2.místo

FICTUM, Martin          -42kg   3.místo

ŠIPAN, Matěj               -30kg     1.místo, Přeborník hl.m. Prahy

Zkušenosti pobrali:

Šimon Berka, Marek Pečenka, Matyáš Prokop

Zapsal: Čermoš

Foto: M. Koudelková