• Home
  • Festival sportu 2017

Festival sportu 2017

6. 12. 2017

Festival sportu 2017

Zatímco včera 5. 12. byly některé děti  zalezlé doma bojíce se čertů, my jsme vyrazili na Festival sportu pro dvojku, který se konal v tělocvičnách Sokol Královské Vinohrady.

Jakožto oddíl sídlící na Praze 2 jsme se zařadili po bok ostatních sportů, které se v této části Prahy provozují.  A že jich není málo. Vedle bojových sportů ,jako je judo, kickbox a taekwondo, jsme viděli ukázky moderní a sportovní gymnastiky, tenisu, florbalu, pozemního hokeje, veslování, basketbalu a spoustu jiných. Náladu nám zpestřoval Mikuláš, čert a anděl, kteří dětem rozdávali sladké odměny.  Děti měly možnost se setkat i s některými ikonami českého sportu, které se festivalu také zúčastnily.

Poděkování si zaslouží naši svěřenci : Kačka Šipanová, Matěj Šipan, Pavel Pivoňka, Petr Pivoňka, Tomáš Fremut, David Chládek, Filip Černý, Matyáš Prokop, Marek Pečenka, Terezka Pečenková  a v neposlední  řadě i trenéři  Jaroslava Lorencová a Tomáš Jákl, kteří se celou dobu starali o propagaci našeho oddílu a juda jako takového.