• Home
  • Středeční trénink žáků obohatil svou technikou David Pulkrábek

Středeční trénink žáků obohatil svou technikou David Pulkrábek

31. 3. 2017

Středeční tréninky na Folimance se snažíme zpestřit účastí současných i bývalých reprezentačních závodníků. Již s námi potrénovali Jakub Ječmínek, David Klamert, Jaromír Ježek, Václav Sedmidubský, pravidelněji se našim borcům věnuje Luboš Sotulář, čekáme na volnou chvíli Lukáše Krpálka.

Poslední středu jsme měli možnost převzít některé zkušenosti Davida Pulkrábka, který důkladně vysvětlil a předvedl jednu ze svých specializací, a to variantu Seoi-Nage  z řady „reverse“ a také následnou možnost kombinace s Kouchi-Maki-Komi. Tedy technikou, jejímž perfektním provedením si na nedávném turnaji European Open Katowice zajistil bronzovou medaili.

Naši žáci i některá mláďata dělali vše pro, aby maximálně využili Davidův čas, který jim mohl věnovat a odnesli si bezesporu novou motivaci a kvalitní obohacení svých znalostí.

Rádi vídáme na našich trénincích i bratry Kořínkovy, kteří se sice věnují Jiu-Jitsu, ale celkem často nás navštěvují a jsou pro naše závodníky cennými sparing-partnery především v randori Ne-Waza. Jsou na fotce v příloze ti „černí:-).“ Starší z nich, Honza, se momentálně připravuje na velký turnaj v Abu Dhabi a tak doufáme, že mu i naše tréninky přispějí k dobrému výsledku.

Davidovi, stejně jako všem ostatním,  za jeho vstřícnost děkujeme a věříme, že i další mistři na náš trénink zavítají a pomohou nám v práci s našimi mladými.

zapsal a za text zodpovídá: Čermoš

1

M

7

5

4