• Home
  • Z minulého, 49. týdne…..

Z minulého, 49. týdne…..

10. 12. 2016

Muži JUDO USK PRAHA se 3.12. zúčastnili finále Interligy 2016 v Banské Bystrici. Ve složení Žemla, 2x Ječmínek, Turek, Hlaváček si obstarali 2. místo za MŠK Vranov na Tpoľou a před KS AZS AWF Katowice, VŠC Dukla Banská Bystrica, Sokol Praha Vršovice a ASZ Gliwice.

Žáci se ten samý den poprali jednak v Domažlicích, kde Kuba Čermák a Péťa Maxa vyhráli na celé čáře. Dále Honza Kačírek, Dominik Dědek, Ondra Zita, Sára Zitová a dorostenec Lukáš Pečenka přijali pozvání z klubu Tiger Gym a šli zkusit turnaj v Jiu-Jitsu, kde Honza, Dominik, Sára a Lukáš zvítězili, Ondra obsadil druhé místo.

V týdnu se potvrdila již předjednaná odveta žákovského utkání družstev USK PRAHA a 1. JC PEZINOK, která proběhne v Judo Aréně našeho soupeře 21.12.2016 v rámci tamní Judoshow. Složení závodníků zůstává s největší pravděpodobností beze změny, takže Zita, Sušický, Dědek, Kačírek a Čermák se tentokrát pokusí přetáhnout vítězství na naši stranu.

V pátek odjeli Sára Zitová, Kuba Čermák a Honza Kačírek na třídenní tréninkový sraz regionálních výběrů žáků do Plzně, kde potrénují pod vedením Libora Štěpánka, Romana Šimsy, Tomáše Jeníka a dalších trenérů. Po Týně nad Vltavou a Hranicích na Moravě je Plzeň v tomto roce již třetím srazem, kam se naši mladí vypravili.