• Home
  • Velký večer našich žáků na Judo Show Cup 2016.

Velký večer našich žáků na Judo Show Cup 2016.

24. 11. 2016

Bylo to boj a byl to velký zážitek nejen pro naše mladé závodníky, ale i pro publikum. Po skončení akce jsme potkávali lidi z nejrůznějších stupňů českého juda na následném rautu a bylo moc příjemné slyšet, že úroveň utkání všech dětí ten večer na žíněnce byla opravdu mile překvapující. Určitě všem aktérům tento úspěch přejeme a jsme na ně hrdí, jak na kluky z Čech, tak ze Slovenska. Zvládnout atmosféru po strop naplněné haly za přítomnosti televizních kamer, před očima tak široké veřejnosti vyžaduje přece jen pořádný kus odvahy a soustředění. V mnohém tomu jistě také napomohl profesionální přístup rozhodčího na tatami Rosti Lukše. Napoprvé to žáci zvládli na výbornou!

Záznam z utkání je ke shlédnutí na stránkách facebook našeho klubu, odkaz by měl být snadno dostupný z webu. Po 16 hodinách od vložení má počet shlédnutí 524 a zatím narůstá, takže tento pěkný zážitek si někdo možná takto zopakoval, pro ty, kdo nemohli být přítomni se tímto snadno zprostředkoval. Rozhodně za zájem děkujeme!

V tuto chvíli domlouváme s přáteli z Pezinku odvetný zápas při příležitosti konání podobné akce u nich, která pokud proběhne, tak těsně před Vánoci. A určitě bychom vám ji zprostředkovali v podobě záznamu, pokud by se nepodařilo zajistit internetové vysílání.

V pátek, 25.11.2016 v 15:55 hodin bude ČT SPORT vysílat asi 30 minutový sestřih z letošního JSC.  V úterý, 29.11.2016 od 16.40 hodin jej bude reprízovat.

Ještě jednou vám všem děkujeme za úžasnou podporu při tomto česko-slovenském klání našich mladých a věříme, že to nebylo naše poslední setkání při takové skvělé příležitosti!

Žáci a trenéři USK PRAHA

 

Foto: Odvahy před začátkem přišel oběma stranám dodat Lukáš Krpálek. Jako vždy, ochotně a s úsměvem! Díky.

b-20161120_175230