• Home
  • Repete o České Třebové

Repete o České Třebové

24. 1. 2019

Toto je už jen připomínka zprávy o turnaji v České Třebové, která zde byla a už tu není, protože se něco dělo s naším webem a nenávratně zmizela. Tentokrát je to špatné dobré k tomu, abych mohl napravit původní opomenutí Dominika Stečínského, který se umístil a to díky opravdu ukázkovému provedení techniky Tomoe-Nage na neoddiskutovatelný Ippon. A jelikož jsem si neudělal zálohu, tak to znovu netrefím ve stejném gardu a tudíž můžu jen zrekapitulovat, že to bylo o:

„Naší výpravě na letošní první větší domácí turnaj, který se v tomto období pravidelně koná. Že v sobotu se za náš klub poprali tři starší žáci, a to Kuba Čermák, Štěpán Polnický a Štefan Sušický, kteří všichni tři zabojovali o medaile a dva je získali. Dále o tom, že v neděli soutěžili v našich barvách mladší žáci a v dorostu Katka Šipanová a úplně všichni mají placky. A že v U15 ve váze do 38 kg máme trošku smůlu v tom, že tam máme tradičně 3 až 4 sportovce, ale jen jeden může být zlatý a tak zbytek vždycky obsype ostatní příčky na bedně a tak nějak se v tom střídají. Pokoj od toho nebude do té doby, než se někdo z nich pořádně nabaští a uteče o váhu či váhy výš. “

Byla to další dobrá zkušenost do sbírky a na letošní rozeprání v pohodě. Všichni uspěli a všichni se vrátili v pořádku domů. O to druhé jde vždy přede vším.

A bůh ochraňuj nás web:-)…..

 

Výsledky:

U18

ŠIPANOVÁ, Kateřina     3. místo   -57kg

U15

ČERMÁK, Jakub Michael   2.místo   -50kg

SUŠICKÝ, Štefan   2.místo   -42kg

POLNICKÝ, Štěpán  5.místo   -55kg

U13

KOUDELKA, Václav   1.místo   -38kg

LUXEMBURK, Daniel   2.místo   -38kg

STEČÍNSKÝ, Viktor   3.místo   -38kg

FICTUM, Martin   3.místo   -42kg

ŠIPAN, Matěj   3.místo   -30kg

KUDRNA, Jakub   3.místo   -50kg

U11

STEČÍNSKÝ, Dominik  3.místo  

 

Zapsal: Čermoč

Foto: Čermoš, Koudelkovi, Fictumovi, Šipanovi, L. Stečínská