• Home
  • Na pohodu do Kolína s Vánocemi v zádech

Na pohodu do Kolína s Vánocemi v zádech

16. 12. 2018

Kolín je co by kamenem dohodil, pokud je chuť si zazávodit těsně před rozdáváním dárků, tak proč ne? V komorním složení šesti závodníků si naši žáci zajeli do hlavního města české dechovky (pravděpodobně v dnešní době netušíc, co tento žánr vůbec znamená) na závěrečný turnaj Polabské ligy. Protože se celoročního zápolení této soutěže zúčastňovali jen někteří, tudíž v omezeném počtu, šance na celkové umístění družstev se nás netýkaly.

V sobotu si ale šest našich vypralo šest medailí, z toho čtyři zlaté. Jako zakončení sezóny je to fajn a bylo to uvolněné a v klídku. Bavilo to všechny a medaile je vždycky příjemný výsledek. Jestli je letos někde (nedej Bože) ještě cokoliv, tak o tom nechci vědět a celkem bych doporučoval, aby se o tom už nedozvěděli ani naši borci a věnovali se už jen uždibování vánočních dobrot a dobře snášeli před štědrovečerní očekávání splněných přání.

Kamarádi, sportovci, bylo to príma, ale pro letošek už toho bylo dost! Je šmytec, odpočinek v rozumném množství (to není ta činnost na gauči u TV a hry na PC), je zapotřebí. Občas se protáhnout a popoběhnout je žádoucí, zkrátka, najděte si svůj balanc a po svátcích zase dorazte a rozjedeme to nanovo.

V Kolíně to bylo takhle:

U13:

ŠIPAN, Matěj   2:0    1.místo

KOUDELKA, Venda  5:0   1.místo

U15:

ČERMÁK, Kuba   5:0   1.místo

VOJTĚCH, Štěpán   2:0   1.místo

KRYL, Honza    2.místo

ŠIPANOVÁ, Kačka   3.místo

 

Text: Čermoš

Foto: M. Koudelková, K. Krylová